Αρχική » Mega Fire Blaze: Wild Pistolero
Πλεονεκτήματα
  • Υψηλός Μπόνους
  • Μεγάλο Μέγιστο Ποσό
  • Ευκολία Χρήσης
Μειονεκτήματα
  • Υψηλές Απαιτήσεις Κατάθεσης
  • Περιορισμένη Διάρκεια
  • Απαιτήσεις Πονταρίσματος

Με το Wild Pistolero, ο στούντιο συνεργασίας της Playtech, Rarestone Gaming, επεκτείνει τη σειρά Mega Fire Blaze και μεταφέρει τους παίκτες στην Αγριοδυτική για μια έντονη δράση καουμπόι. Το Wild Pistolero της σειράς Mega Fire Blaze επικεντρώνεται στην ίδια έννοια που βρέθηκε σε προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, όπως τα Khonsu God of Moon, Legacy of the Tiger και Big Circus slots, όπου το κύριο χαρακτηριστικό είναι το Mega Fire Blaze Respins με πολλαπλασιαστές, επεκτάσεις κυλίνδρων και διάφορα τζακποτ που αξίζουν μέχρι και €1.000.000.

Εμφάνιση Φρουτοθήκης

Mega Fire Blaze: Wild Pistolero Παίζοντας το παιχνίδι θα μεταφέρετε σε ένα γνώριμο περιβάλλον της Άγριας Δύσης. Η φόντο εικόνα παρουσιάζει ένα παλιό Δυτικό χωριό περιβάλλονται από βράχους που βλέπουμε στο βάθος, με ξύλινα κτίσματα και στις δύο πλευρές του σκονισμένου κεντρικού δρόμου. Στο κέντρο βρίσκεται ένα σετ κυλίνδρων 5×3 που παράγει 30 τρόπους παιχνιδιού, πλαισιωμένο με σφαίρες πιστόλι. Στην πολύ κορυφή βρίσκονται τέσσερα διαφορετικά τζακποτ, τα οποία είναι διαθέσιμα στο συναρπαστικό παιχνίδι μπόνους.

Χαρακτηριστικά Φρουτοθήκης

Παικτικό σε οποιηδήποτε συσκευή, το φρουτάκι Wild Pistolero του Mega Fire Blaze έρχεται με ένα εύρος στοιχημάτων από €0.1 έως €500 ανά περιστροφή, και αυτό σίγουρα θα ελκύσει τόσο τους πονταράδες όσο και τους λιγότερο τολμηρούς παίκτες. Η δυναμικότητα είναι μέτρια και η ΑΠΟ είναι ελαφρώς κάτω από τον μέσο όρο στο 95,96%. Ωστόσο, είναι δυνατόν να υπάρξουν και χαμηλότερες τιμές αποδόσεων λόγω του εύρους τιμών ΑΠΟ, και μπορεί να μειωθεί στο 88% ανάλογα με το πού παίζετε.

Χαρακτηριστικά Μπόνους

Mega Fire Blaze: Wild Pistolero Κεντρικό στο gameplay είναι το Mega Fire Blaze Respins feature, το οποίο ενεργοποιείται όταν 6 ή περισσότερα σύμβολα Gun Cylinder, 1 σφαίρα ή 2 σφαίρες εμφανιστούν οπουδήποτε στους κύλους ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του βασικού παιχνιδιού. Μόλις ενεργοποιηθεί, οι παίκτες θα προχωρήσουν σε ένα επεκταμένο πλέγμα 7x8x8x8x7, αν και οι ανώτερες γραμμές είναι αρχικά κλειδωμένες με δύο κλειδαριές καθεμιά. Για να τις ξεκλειδώσουν, οι παίκτες πρέπει να καταλήξουν σφαίρες στους κύλους – το 1 σφαίρα αφαιρεί μία κλειδαριά, και το 2 σφαίρες αφαιρεί δύο κλειδαριές. Οι παίκτες ξεκινούν με 3 αναστολές, και όταν ένα νέο σύμβολο εμφανιστεί στην οθόνη, κλειδώνεται στη θέση του για το υπόλοιπο του μπόνους, επαναφέροντας τον μετρητή αναστολών σε 3. Το Mega Fire Blaze Respins feature τελειώνει όταν οι παίκτες εξαντλήσουν τις αναστολές ή όταν όλο το πλέγμα γεμίσει με σύμβολα μπόνους και παίζεται το Grand wheel feature. Στο τέλος του παιχνιδιού μπόνους, όλα τα κρατούμενα έπαθλα θα αποδοθούν στον παίκτη. Επιπλέον, περιλαμβάνεται και ένα χαρακτηριστικό Δωρεάν Περιστροφών στο φρουτάκι Wild Pistolero του Mega Fire Blaze, το οποίο ενεργοποιείται όταν 3 ή περισσότερα σύμβολα Saloon Scatter εμφανιστούν σε οποιαδήποτε θέση σε οποιαδήποτε περιστροφή βασικού παιχνιδιού. Αυτό απονέμει 5 περιστροφές για να ξεκινήσετε, και οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν +5 επιπλέον δωρεάν παιχνίδια όταν 3 ή περισσότερα σύμβολα Scatters εμφανιστούν στην οθόνη κατά τη διάρκεια του χαρακτηριστικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανασκόπηση διαδικτυακού καζίνο και παιχνιδιών
Invdo.com 2024-2025