Αρχική » Gonzo’s Quest
Πλεονεκτήματα
 • Η μοναδική μηχανική Avalanche Reels, που δημιουργεί δυνατότητα για συνεχόμενες νίκες και αυξανόμενους πολλαπλασιαστές.
 • Η ελκυστική θεματολογία και η ποιοτική σχεδίαση, συμπεριλαμβανομένων εντυπωσιακών animations και ηχητικών εφέ.
 • Μεγάλα κέρδη είναι διαθέσιμα στα μπόνους, ειδικά κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών με πολλαπλασιαστές έως και 15x.
 • Διαθέσιμο σε κινητές συσκευές, παρέχοντας ευελιξία και άνεση για τους παίκτες.
 • Η δημοφιλία του παιχνιδιού και η μακροζωία του επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την ελκυστικότητά του.
Μειονεκτήματα
 • Σχετικά χαμηλό ποσοστό επιστροφής προς τον παίκτη (RTP), που είναι ελαφρώς χαμηλότερο από το μέσο όρο ορισμένων άλλων φρουτάκιων.
 • Υψηλή διασπορά που μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνιες περίοδους χωρίς μεγάλα κέρδη, πράγμα που μπορεί να απογοητεύσει ορισμένους παίκτες.
 • Περιορισμένος αριθμός μπόνους λειτουργιών σε σύγκριση με ορισμένα άλλα φρουτάκια, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει επιθυμία για πιο ποικίλες παιχνιδιακές επιλογές.
 • Ορισμένοι παίκτες μπορεί να θεωρήσουν το θέμα της ιστορικής εξερεύνησης λιγότερο πρωτότυπο ή ελκυστικό.
Συμμετάσχετε σε μια ισπανική εκστρατεία για την αναζήτηση της χαμένης πόλης του Ελ Ντοράντο στο φρουτάκι Gonzo’s Quest. Κυκλοφόρησε το 2011, αυτό το φρουτάκι με 5 τροχούς και 20 γραμμές πληρωμής έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια όλων των εποχών. Το Gonzo’s Quest χρησιμοποιεί Avalanche Reels όπου οι συνεχόμενες νίκες ενεργοποιούν πολλαπλασιαστές. Υπάρχουν επίσης δωρεάν περιστροφές όπου οι πολλαπλασιαστές μπορούν να φτάσουν έως και 15x. Το μέγιστο κέρδος εδώ είναι 37.500 φορές το ποντάρισμα ανά δωρεάν περιστροφή. Μάθετε περισσότερα για αυτήν την περιπέτεια στη ζούγκλα στη λεπτομερή κριτική μας για το Gonzo’s Quest.

Ποσοστό Απόδοσης και Αποδοτικότητα

Gonzo's Quest Το φρουτάκι Gonzo’s Quest παίζεται απλά σε 5 τροχούς, 3 σειρές και 20 σταθερές γραμμές πληρωμής. Οι νικητήριοι συνδυασμοί δημιουργούνται από την εμφάνιση 3, 4 ή 5 ταιριαστών συμβόλων και/ή wilds από αριστερά προς τα δεξιά σε μια γραμμή πληρωμής, ξεκινώντας από τον αριστερότερο τροχό. Ακολουθεί μια κατολίσθηση αφού εμφανιστεί ένας νικητήριος συνδυασμός. Θα εξετάσω αυτό πιο αναλυτικά στην ενότητα με τις μπόνους λειτουργίες παρακάτω. Τα στοιχήματα σε αυτήν την αναζήτηση θησαυρού κυμαίνονται από £/€/$ 0.20 έως 50.00 ανά περιστροφή. Ρυθμίστε το μέγεθος του στοιχήματός σας κάνοντας κλικ/πατώντας τα κουμπιά Επίπεδο και/ή Αξία Νομίσματος. Σε ορισμένες περιοχές, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Αυτόματου Παιχνιδιού και να κάνουν έως και 1.000 αυτόματες περιστροφές. Υπάρχουν επίσης επιλογές για τέλος κέρδους και ήττας. Το ποσοστό απόδοσης του Gonzo’s Quest είναι 95,97% το οποίο είναι ελαφρώς κάτω από το μέσο όρο των 96% των φρουτακιών. Το 65,3% από αυτό το RTP είναι για το βασικό παιχνίδι και το 30,4% για τις δωρεάν περιστροφές. Όσον αφορά τα ποσοστά συχνότητας νίκης, έρχεται με ποσοστό νίκης 41,1% (1 σε 2.415 περιστροφές) στο βασικό παιχνίδι και ποσοστό νίκης 54,4% (1 σε 1.838 περιστροφές) στις δωρεάν περιστροφές. Όσον αφορά την διακύμανση, η αποδοτικότητα κυμαίνεται στο μέσο έως υψηλό εύρος. Με μεγαλύτερα κέρδη που προέρχονται από τις δωρεάν περιστροφές, το Gonzo’s Quest μπορεί να παραδώσει μέγιστα κέρδη 37.500 φορές το ποντάρισμα ανά δωρεάν περιστροφή και 12.500 φορές το ποντάρισμα ανά περιστροφή στο βασικό παιχνίδι.

Gonzo’s Quest Θέμα, Ήχος και Σύμβολα

Με θέμα τον Μαγιάν/περιπέτεια, το φρουτάκι Gonzo’s Quest κυκλοφόρησε στα τέλη του 2011 και ήταν η πρώτη πλατινένια κυκλοφορία της NetEnt. Βασίζεται στον ισπανικό κατακτητή Γκονζάλο Πιζάρο (Γκόνζο για εμάς) που αναζητά το Ελ Ντοράντο, ή τη χαμένη πόλη του χρυσού. Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης, ανατράπηκε η αυτοκρατορία των Ινκα στο Περού.Gonzo's Quest Ο σχεδιασμός στο Gonzo’s Quest είναι εντυπωσιακός. Πίσω από τους τροχούς βρίσκεται ένας ζοφερός δάσος και μια χρυσή πυραμίδα. Οι τροχοί πλαισιώνονται από χαραγμένα πέτρινα τότεμ με έναν κινούμενο Γκόνζο δίπλα στους τροχούς να ενθαρρύνει τη δράση. Τα λεπτομερή εικονογραφήματα στυλ Μαγιάν είναι πολύ όμορφα συνδεδεμένα. Η μουσική έχει ίχνη από φλογέρα και ισπανικές κιθάρες που ταιριάζουν καλά στο θέμα. Υπάρχει ένας ανακουφιστικός κτύπος όταν τα σύμβολα πέφτουν στη θέση τους. Όλα αυτά συνδυάζονται σε εξαιρετική επίδραση. Οι τροχοί αποτελούνται από πέτρινα τετράγωνα, τα οποία κάθε ένα φέρει μια χαραγμένη (ή ίσως απολιθωμένη) ζωοτομία ή προσωπείο φυλής μάσκα. Θα δείτε ένα πουλί, ένα φίδι και ένα αλιγάτορα, καθώς και μωβ, χρυσό, πράσινο και μπλε μάσκες. Το υψηλότερα αμειβόμενο σύμβολο είναι η μπλε μάσκα που απονέμει 125 φορές το ποντάρισμα για 5 σε συνδυασμό. Εκτός από τα τυπικά σύμβολα, υπάρχει το Wild σύμβολο το οποίο αντιπροσωπεύεται από ένα ερωτηματικό. Αυτό αντικαθιστά τα πάντα εκτός από το σκάττερ όταν συμπληρώνει μέρος μιας νικητήριας συνδυασμού. Το σκάττερ είναι το χρυσό κύκλος. Παρακάτω είναι μια λίστα με σύμβολα, πληρωμές και λειτουργίες:
 • Πουλί: 3, 4 ή 5 = 0,15, 0,5 ή 2,5 φορές το ποντάρισμα
 • Φίδι: 3, 4 ή 5 = 0,2, 0,75 ή 3,75 φορές το ποντάρισμα
 • Αλιγάτορας: 3, 4 ή 5 = 0,25, 1 ή 5 φορές το ποντάρισμα
 • Μωβ Μάσκα: 3, 4 ή 5 = 0,5, 1,25 ή 10 φορές το ποντάρισμα
 • Χρυσή Μάσκα: 3, 4 ή 5 = 0,75, 2,5 ή 25 φορές το ποντάρισμα
 • Πράσινη Μάσκα: 3, 4 ή 5 = 1, 5 ή 50 φορές το ποντάρισμα
 • Μπλε Μάσκα: 3, 4 ή 5 = 2,5, 12,5 ή 125 φορές το ποντάρισμα
 • Wild: Αντικαθιστά τα σύμβολα πάνω για να δημιουργήσει νίκες
 • Scatter: 3 ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές

Gonzo’s Quest Mobile

Gonzo's Quest Μπορείτε να παίξετε το Gonzo’s Quest σε όλες τις συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, Mac, ταμπλέτες και smartphones. Ο κομψός σχεδιασμός και η απλή διαδικασία παιχνιδιού καθιστούν το φρουτάκι Gonzo’s Quest σε μια πολύ απλή παιχνιδιάρικη εμπειρία. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία που ονομάζεται Touch, το παιχνίδι έχει αναβαθμιστεί χρησιμοποιώντας το HTML5. Το Gonzo’s Quest δεν είναι ένα φρουτάκι που έχει φορτωθεί με πολλά επιπλέον. Υπάρχει αρκετά για να κρατήσει το ενδιαφέρον όμως. Οι κύριες προσφορές περιλαμβάνουν τις Avalanche Reels και τις δωρεάν περιστροφές. Και οι δύο έρχονται με πολλαπλασιαστές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανασκόπηση διαδικτυακού καζίνο και παιχνιδιών
Invdo.com 2024-2025