Αρχική » Avalon Gold
Πλεονεκτήματα
 • Ενδιαφέρουσα θεματολογία
 • Πλούσια χαρακτηριστικά
 • Καλή ατμόσφαιρα
Μειονεκτήματα
 • Χαμηλό ποσοστό απόδοσης
 • Υψηλή διακύμανση
 • Μη πάντα σύγχρονα γραφικά

Τίποτα δεν καθηλώνει τη φαντασία των δημιουργικών δυνάμεων όσο οι μεσαιωνικές εποχές και οι αρθουριακοί μύθοι. Το μυθικό κάστρο του Camelot, οι ιππότες και οι βασιλιάδες του, καθώς και το μυστήριο που περιβάλλει το νησί του Avalon, αποτέλεσαν το αφετηρία για την τελευταία έκδοση της σειράς Gold της Elk Studios – το φρουτάκι Avalon Gold. Παρότι το Avalon Gold έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει, ακολουθώντας την επιτυχία των Ecuador Gold και Voodoo Gold, μεταξύ άλλων, καταφέρνει επιτυχώς να καθηλώσει τη φαντασία των gamers με πλούσια χαρακτηριστικά και μια συναρπαστική ιστορία. Αλλά μπορεί να το κρατήσει για καιρό; Ας δούμε!

Θέμα και Γραφικά

Ο ήρωας του φρουτακιού Avalon Gold είναι, φυσικά, ο Kane, ο άνθρωπος που πιθανόν να έχετε συναντήσει προηγουμένως αν έχετε παίξει φρουτάκια της Elk Studios. Ο όμορφος και γενναίος περιπετειώδης συνδέεται με τους Ιππότες του Κυκλικού Τραπεζιού σε μια αναζήτηση για το χρυσό που κατοικεί στο μυστηριώδες Νησί του Avalon. Αυτό το μεσαιωνικό φρουτάκι έχει σίγουρα μια συναρπαστική φόντο ιστορία· ωστόσο, ορισμένοι θα μπορούσαν να πουν ότι οι εικόνες είναι εντός των ορίων του μεσαιωνικού. Σε στυλ, αυτή δεν είναι η καλύτερη κυκλοφορία της Elk Studios που είδαμε ποτέ. Το παιχνίδι Avalon Gold παρέχει μια εξαιρετική ρύθμιση και είναι πολύ ατμοσφαιρικό, αλλά τα πλακίδια με τα σύμβολα λείπουν από φλασκάδα και έναν πιο σύγχρονο στυλ. Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις ένα παιχνίδι που φαίνεται παλιό με την πρώτη ματιά. “Ενδεχομένως, δεν είναι η εμφάνιση που κάνει το παιχνίδι, αλλά εξακολουθεί να είναι το πρώτο πράγμα που ελκύει πολλούς gamers.” Από την άλλη πλευρά, η μουσική του παιχνιδιού πληροί όλα τα κριτήρια. Οποιοσδήποτε συνέθεσε τη μουσική κατάφερε να συνδυάσει με επιτυχία κελτικά, μεσαιωνικά, μυστηριώδη και επικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα κομμάτι μουσικής που μπορεί να σας απορροφήσει στο παιχνίδι.

Απόδοση και Ποικιλία Avalon Gold Slot

Το Avalon Gold έχει μια απόδοση 94%. Είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό που θεωρούμε αποδεκτό για αυτού του είδους το φρουτάκι στο διαδίκτυο (96%). Επιπλέον, η αστάθεια του παιχνιδιού είναι υψηλή, και θα πρέπει να παίξετε πολλές περιστροφές για να κερδίσετε. Ευτυχώς, το παιχνίδι έχει ένα αρκετά σταθερό μέγιστο κέρδος – 25,000 φορές το στοίχημα!

Πώς να Παίξετε

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το Βιβλίο των Μαγικών ή μαγικές αναφορές για να παίξετε το φρουτάκι Avalon Gold online. Το παιχνίδι κρατά τα πράγματα αρκετά βασικά:

 • Το κουμπί Στροφή θα βάλει τους τροχούς σε κίνηση.
 • Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αυτόματης περιστροφής για μια πιο χαλαρή συνεδρία.
 • Παίξτε 10, 25, 50 ή 100 αυτόματες περιστροφές με ένα μόνο κλικ
 • Προσαρμόστε τα στοιχήματα χτυπώντας τα σωρούς μάρκες στη γωνία.
 • Το κουμπί Μενού ανοίγει τις πόρτες προς το μαγικό κόσμο των πινάκων αμοιβών και των ρυθμίσεων.
 • Διαβάστε τον πίνακα αμοιβών.
 • Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις.
 • Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Πώς να Κερδίσετε

Το φρουτάκι Avalon Gold έχει 6 τροχούς, αλλά ο αριθμός των γραμμών μπορεί να ποικίλει, όπως και ο αριθμός των γραμμών κερδών. Το παιχνίδι ξεκινά με 4 γραμμές και 4,096 τρόπους νίκης. Κάθε φορά που ενεργοποιείτε μια κατολίσθηση ή κερδίζετε ένα μεγάλο σύμβολο, ο πίνακας διευρύνεται. Ο μέγιστος αριθμός γραμμών είναι 8 και ο μέγιστος αριθμός γραμμών κερδών είναι ακριβώς εκεί, στις 262,144! Μια νίκη ενεργοποιείται κάθε φορά που χτυπάτε 3 από ένα είδος σε διαδοχικούς τροχούς. Τότε, τα νικητήρια σύμβολα αφαιρούνται, επιτρέποντας σε νέα να πέσουν στη θέση τους. Το σύμβολο που πληρώνει περισσότερο είναι ο φίλος μας Kane, με έως και 5 φορές το στοίχημα στην τσέπη του. Τα βασιλικά είναι τα σύμβολα που πληρώνουν λιγότερο. Τα όρια στοιχημάτων για το Avalon Gold κυμαίνονται μεταξύ £0.20 και £100 ανά περιστροφή.

Δωρεάν Περιστροφές και Μπόνους

Όπως και η Avalon είναι γεμάτη μαγικά πλάσματα και ισχυρές μάγισσες, το Avalon Gold είναι γεμάτο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Οι παίκτες που επιλέγουν αυτό το παιχνίδι μπορούν να περιμένουν το μπόνους Free Drops, τα Mystery Boxes, τα Big Symbols, τα Expanding Wilds και το Xiter. Ναι, υπάρχει πολύ να αντιμετωπιστεί, οπότε καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε.

Δωρεάν Περιστροφές

Οι Δωρεάν Περιστροφές είναι το όνομα του παιχνιδιού Δωρεάν Περιστροφών του Avalon Gold. Μπορείτε να εισέλθετε στον γύρο μπόνους όταν αποκτήσετε αρκετά μαγικά σπαθιά (Scatter) στην οθόνη:

 • 3 σπαθιά – 10 δωρεάν περιστροφές
 • 4 σπαθιά – 15 δωρεάν περιστροφές
 • 5 σπαθιά – 20 δωρεάν περιστροφές
 • 6 σπαθιά – 25 δωρεάν περιστροφές

Στον γύρο μπόνους, τα Mystery Boxes (θα τα αναλύσουμε σε λίγο) γίνονται κολλημένα και κρέμονται εκεί μέχρι να ενεργοποιηθούν. Τα κουτιά αφαιρούνται όταν τελειώνει η λειτουργία. Ο γύρος Δωρεάν Περιστροφών ξεκινά με 4 γραμμές και διευρύνεται για +1 με κάθε κερδισμένο συνδυασμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανασκόπηση διαδικτυακού καζίνο και παιχνιδιών
Invdo.com 2024-2025